MITURI NEBUNE Despre Sănătatea Bărbaților Care Circulă Pe Net

Ziua internațională a bărbaților este sărbătorită în peste 60 de țări ale lumii, la 19 noiembrie, și are ca obiective sănătatea bărbaților și a băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. Pe piață există foarte multe medicamente. Principalul obiectiv al acestora este fie mărirea penisului, fie îmbunătățirea erecției. Majoritatea au efect temporar. De exemplu, bine-cunoscutul Viagra are efect pe termen scurt, iar variantele mai ieftine ale acestuia pot chiar să vă afecteze sănătatea. Aceste medicamente sunt foarte periculoase în cazul supra-dozelor și există riscul apariției unor efecte secundare. Max Potent conține doar componente naturale, care au un efect benefic și pe termen lung.
„Cuplurile sterile nu mai sunt raritate în R. Moldova. Practic, 80% dintre pacienții care se adresează sunt cu disfuncții erectile și probleme de infertilitate. Ceilalți sunt cu procese inflamatorii ale organelor genitale masculine sau infecții sexual-transmisibile. Nu trebuie ignorată nici sănătatea copilului sau a bărbatului în etate”, afirmă medicul Igor Cucu, care este și directorul Centrului Municipal de Andrologie.ridicarea nivelului de testosteron
Da, de multe ori FORTE acționează nu instaneu (pentru orice preparat e nevoie de un timp de asimilare), dar în 60-90 minute, cu condiția să fie luat pe stomacul gol și să aveți digestie normală, adică fără tulburări de motilitate gastro-intestinală, dispepsie etc. Totuși, scopul său principal este stare amplă de sănătate sexuală și potență stabilă, pe termene lungi și foarte lungi. Deși, la primă vedere, majoritatea bărbaților își doresc în acest domeniu efecte rapide, în realitate dezideratul lor principal este viață sexuală împlinită și sănătoasă, posibilitatea de an avea erecție oricând, fără a fi nevoie de pastile luate la repezeală și de timpi penibili de așteptare să își facă efectul. Or FORTE exact acestui deziderat raspunde ajutând bărbații să aibă nu numai erecție, ci chiar viață sexuală normală, împlinită.
Astăzi, am auzit că avem zi specială dedicată nouă bărbaților. Azi, ești liber să faci ce vrei, te poți duce la bere, te poți uita la fotbal, îți dedici ziua familiei și poți să faci toate lucrurile masculine pe care nu le poți face în altă zi. Și aici nu mă refer la cele grosolane care țin de înjurături și măsurarea testosteronului în situațiile nepotrivite.
Femeile au în mod natural niveluri mai scăzute de testosteron pe tot parcursul vieții lor. Organismul lor este mai sensibil la hormoni, iar sănătatea lor depinde de echilibrul dintre estrogen, progesteron și testosteron. Dezechilibrul care rezultă atunci când femeile folosesc terapia de substituție hormonală în timpul menopauzei este teorie care ar explica ratele crescute de cancer de sân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *